zaterdag 4 oktober 2014

VITAL WORKS
De naam van onze nieuwe onderneming VITAL WORKS verwijst naar meer vitaliteit en meer inkomen. Onze nieuwe onderneming welke op 1 oktober 2014 van start is gegaan, is een paraplu voor diverse werkvelden waarin we ons bezig houden met VITALITEIT, bij vitaliteit wordt meestal alleen gedacht aan fysiek fit zijn.

LICHAAM
Het klopt dat ons lichaam een belangrijke graadmeter is voor vitaliteit. We adviseren daarom graag in goede voedingssupplementen om het lichaam schoner, fitter en rijker te maken. Goede balans begint in de darmen. Onze stofwisseling is mede afhankelijk van onze voeding en leefstijl.

GEEST
Naast het lichamelijke aspect is echter ook onze geest medebepalend voor vitaliteit. Onze psyche heeft dagelijks geestelijk voedsel te verwerken en dit is al dan niet makkelijk "verteerbaar". Om ook psychisch schoner, fitter en rijker te worden, begeleiden we je ook in deze geestelijke processen.

ENERGIE
We geloven dat alles energie is, en dat vervuilde, negatieve energie kan zorgen voor blokkades. Door je energetisch lichaam schoon te maken en door los te laten wat je niet nodig hebt, ontstaat er een vacuüm waarna positieve energie weer kan binnenstromen, en we ervaren dat het "stroomt".

GELD
Geld is een andere benaming voor overvloed. Door gebrek eraan ontstaat stress, die de balans in lichaam, geest en energie beinvloedt. In onze visie gaat het bij geld net als bij de natuur om respectvol omgaan hiermee en bewustzijn. Overvloed creëren geeft vrijheid om je te manifesteren.

ONTPANNING
Recreatie bieden we door onze leefplek te delen. We bieden daarvoor ons gastenhuis aan "de Veenstraal", waar het mogelijk is een heel weekend te ontspannen en te genieten van de omgeving in Drenthe, zodat je schoner, fitter en rijker weer terug naar huis terug keert, met of zonder begeleiding.

Wil je overvloed creëren op financieel gebied? Een nieuwe levensstijl, waarin meer balans en meer vitaliteit is? Wil je minder stress en meer posiviteit in je leven? Wil je een nieuwe, andere levensstijl, waarin je meer virijheid ervaart en meer regie hebt over je eigen leven?
Wij gaan je voor en leren je graag hoe je daar zelf wat aan kunt doen!! Ontgif, ontstress, laat los wat overbodig is en creeër je eigen inkomen en je eigen toekomst zoals jij dat voor je ziet!

Wij zijn Helen Norp en Popko Veenstra, en willen je graag coachen en begeleiden naar meer vitalitiet en meer inkomen!!

We stellen ons graag voor:

Helen Norp, geboren 1961:
vrouw, moeder, echtgenoot, personal trainer en coach, psychologisch zorgverlener, creatief therapeute, imaginatie coach bij chronischeziekte, psychosynthese gids, kindercoach, lichtwerker.

Popko Veenstra, geboren 1958:
man, vader, echtgenoot, personal trainer en coach, holistisch energetisch therapeut, regenesis master, reader, recreatie sportleider, groepsbegeleider in de zorg voor mensen met een handicap, onderwijzer.

We wonen in Drenthe, We hebben 3 kinderen waarvan 1 aan "gene zijde". We leven met onze ponies en kippen op een mooie plek in Drenthe, Nederland. We dromen nog en werken elke dag samen aan onze doelen. Je bent welkom in ons centrum "de Veenstraal" als gast, client, of in ons team als collega!!!!