maandag 2 januari 2017

Overvloed en uitdelen...in 2017!

Het is 2 januari en ik ben mijn eerste werkdag vastberaden gestart.
Popko en zaten onlangs aan onze keukentafel te brainstormen over ons thema voor het nieuwe jaar.
We zijn vastbesloten om onze bestelling aan het universum elke dag opnieuw de ether in te gooien. We willen overvloed!!! Overvloed in liefde, geluk en geld. Genoeg om uit te kunnen delen aan iedereen die het nodig heeft.
In de wereld is het slecht verdeeld, terwijl er genoeg is voor iedereen. Vreemd toch? Vroeger probeerden alleen via het geven van geld aan goede doelen iets te doen aan die ongelijkheid. Maar we hebben ontdekt dat je met het geven aan goede doelen meestal ook de regie uit handen geeft over hoe dat geld dan besteed wordt. Bovendien is er steeds meer armoede in ons eigen land. Dus waarom alleen geven aan goede doelen die zo ver van ons bed liggen?

Veel mensen vragen ons naar het "waarom" van onze business. "Waarom willen jullie nou zo nodig een passieve geldstroom opbouwen? Genoeg verdienen om goed te kunnen leven is toch genoeg?". We zijn allebei inderdaad heel bescheiden opgegroeid, met normen en waarden die ons leerden dankbaar en tevreden te zijn met je hebt en niet meer te verlangen. Die dankbaarheid en tevredenheid kennen we nog steeds, maar over dat verlangen zijn we inmiddels anders gaan denken: We willen meer geld, omdat we willen uitdelen. Zonder onszelf tekort te doen.  We hebben geleerd dat je alleen maar liefde met anderen kunt delen als je ook van jezelf houdt. En dat je dus ook alleen maar een overschot aan liefde hebt, wanneer je zelf voldoende liefde ontvangt.
Met geld is het niet anders. Op dit moment zorgen we goed voor onszelf en kunnen we een leven leiden waar we allebei tevreden over zijn. Maar om echt "gelukkig" te zijn, willen we meer! Wat ons allebei echt gelukkig maakt, is om anderen gelukkiger te kunnen maken.

Vorig jaar zijn we gestart met de verkoop van: "De reis van de Heldin", waarin ik mijn verhaal vertel over de manier waarop ik vanuit passie mijn geld verdien. Door die verkoop ontstond er een potje met geld waarvan wij gratis weekenden konden weggeven in onze B&B aan mensen die dit echt verdienden. Dat potje is bijna helemaal leeggeraakt. Ik heb het afgelopen jaar verder aangevuld met o.a. de fooien van onze gasten, en ook hebben we in december 10% van het bedrag dat we aan voedsel hebben gekocht voor de feestdagen in deze pot gestopt. Op dit moment zit er alweer genoeg in de pot om het eerste weekend van 2017 helemaal gratis aan te kunnen bieden!
Want we willen nog veel meer mensen helpen.  Daarom zijn we met onze business begonnen. Gezondheid, persoonlijke groei en welvaart gaan hand in hand.  En hoe beter het onszelf gaat, hoe meer we kunnen delen met anderen om ons heen... We gunnen dat meer mensen.
Ons streven is dan ook om ook in 2017 weer weekenden in ons gastenhuis weg te geven aan mensen die dit echt verdienen. We bieden ze 2 overnachtingen aan met ontbijt en lunch. Zodat ze 2 dagen kunnen ontladen en ont-stressen op onze heerlijke rustige plek. We kunnen een luisterend bieden, en een energetisch consult of een gezichtsbehandeling naar keuze. Ook de viervoeter mag mee zodat deze niet alleen hoeft achter te blijven.
Om ze ook naar een restaurant te kunnen sturen om daar lekker warm te kunnen eten, is extra geld nodig. Daarvoor verkopen we mooie natuurlijke producten en stoppen de winst daarvan ook in deze pot! Laat je verrassen en kijk eens op onze "productpagina" www.samengezonder.com Als je je adresgegevens bij je bestelling achter laat, ontvang je een handsanitizer als dank van ons per post.

We hebben ook jullie hulp nodig, om de juiste mensen dit aan te kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld aan mensen die nooit op vakantie kunnen, omdat ze mantelzorger zijn omdat ze nooit geld voor zichzelf kunnen/durven uitgeven. Mensen die veel hebben meegemaakt en het nodig hebben om even "op verhaal te komen". Kunnen wij die mensen opvangen? Ja dat kunnen wij. We hebben allebei een lang verleden in de zorg. Er is zoveel armoede in Nederland en wij willen mensen het gevoel van rijkdom laten ervaren. Een schoner, fitter en rijker leven...wie wil dat niet?
Belangrijk te vermelden is nog dat degenen die dit aangeboden krijgen wat ons betreft "anoniem" blijven. Dus wil je iemand voordragen voor een gratis weekend, doe dat even privé!  Andere ideeën en reacties lezen we graag hieronder.

We wensen iedereen schoner, fitter en rijker leven in 2017!!!