maandag 17 november 2014

Voorwaarts is de uitdaging waar je juist terug zou willen gaan...

Mensen die positief in het leven staan en zelf de regie over hun leven willen houden, kunnen een voorbeeld zijn voor anderen. Zij kijken vooruit en hebben visie. Daarvoor is het soms nodig om voor jezelf de weg terug af te sluiten. Als er geen weg terug is, ga je je vanzelf meer focussen op de weg vooruit. Wij hebben dat samen al meerdere keren in ons leven ervaren.
De eerste keer was in 1994 toen we afscheid namen van onze dochter. Als een magneet werden we teruggetrokken naar ons leven met haar vóórdat ze stierf. Het liefst wilden we dat er geen toekomst was, want het zou een toekomst zijn zonder haar lach, dachten we. Inmiddels weten we beter. Ze is met ons mee gegaan en maakt nog deel uit van het  heden. En juist omdat ze er nog deel van uitmaakt, staan we sterk op de weg naar de toekomst.
De tweede keer was in 2008, toen ik borstkanker kreeg. Er werd een borst verwijderd, en opnieuw werd een weg terug onmogelijk. De rouw deed me weer verlangen naar mijn vertrouwde lijf, wat zoveel aankon. Inmiddels ben ik helemaal mee verzoend. Ik voed mijn lichaam zelfs beter en bewuster dan voorheen, wat duidelijk maakt dat ik ook met mijn lichaam toekomst zie.  Juist omdat ik de littekens liefkoos in het heden, is mijn lichaam een sterker instrument geworden naar de toekomst.
De derde keer was in 2012, toen de weg naar inkomen plotseling werd afgesneden. Ik had nog anderhalf jaar inkomen door afgesloten DBC's tegoed van de zorgverzekeringen toen ze besloten in februari 2012 de kraan dicht te draaien voor de GGZ waar ik als ZZP-er voor werkte.
Opnieuw werd ik als een magneet terug getrokken naar het verleden, om mijn gelijk en mijn geld te halen. Maar ik merkte al snel, dat dat geen optie voor mij was. Ik zou uitgeput raken op een bijna doodlopende weg..Ik nam mijn verlies, zeefde mijn bezit, en ontdekte dat ik heel veel kwaliteiten heb en die kan inzetten naar de toekomst.
In 2011 zette ik mijn handtekening voor een samenwerkingsovereenkomst met Forever. Ik zag de zakelijke mogelijkheden toen nog niet.
In mei 2013 echter stond ik ineens op een podium naast Rex Maugh omdat ik supervisor was geworden! Daarna durfde ik de regie in eigen hand te nemen! In mijn eigen tempo, ben ik mijn eigen business begonnen. In volkomen vrijheid ben ik gestart met een nieuwe uitdaging. Ik heb mijn geestelijke rijkdom meegenomen uit het verleden om er een overvloed aan geld mee te gaan creëren. Daarmee kan ik mij manifesteren in de wereld. Daarmee kan en wil ik toekomst bouwen.  Voor mezelf en mijn naasten.
Wat zorgverzekeraars mij niet gaven, omdat ze eerlijke zorg niet erkenden, doet Forever wel. Ik voel me erkend en gewaardeerd, maar vooral ook nu door mezelf en de mensen in ons team die helemaal in ons geloven!!
In 2014 nam ik mijn partner mee naar de rally van Forever in Londen en daar werd ook hij aangeraakt door het charisma van dit bedrijf. Vanaf dat moment zijn we er samen helemaal voor gegaan, en we staan nu op de drempel om opnieuw oude wegen af te sluiten en in vrijheid voorwaarts te gaan. Voor onze kinderen is het nog steeds een rare omschakeling waar ze niet veel van begrijpen. Maar als onze kinderen, later kunnen erven waar wij nu zo keihard voor werken, dan denk ik dat ze dankbaar zijn, We houden van dit bedrijf dat ons echt de mogelijk gegeven heeft uit de mallemolen van het leven te stappen en een eigen koers in te zetten...
En..we zijn op zoek naar jou! Durf jij dit ook? ( info@vitalworks.nl )