donderdag 11 augustus 2016

Investeer in je toekomst door geluk te delen!

Wat zijn deze zomer jouw geniet momenten? Deel niet alleen je successen, maar vooral je geluk met elkaar want, als je je gelukkig voelt, heb je automatisch ook succes! Want je dag is dan geslaagd.

Toen onze eerste werd geboren kon ik mijn "geluk niet op" en stopte ik het overschot in een doosje. Ik deelde uit, met iedereen hoe blij ik was, maar het doosje raakte niet leeg. Toen het met de geboorte van de tweede anders liep greep ik terug naar dat doosje. Het gaf me houvast, omdat het me weer in contact bracht met mijn gevoel van liefde, naast het gevoel van verdriet dat ik voelde. 
Geluksmomenten zijn voedsel zijn voor je ziel !! Dus geniet momenten delen is investeren in je toekomst. Vandaag of morgen kan het zomaar zijn dat je leven een andere wending krijgt. Wat als je dan je NU je tijd niet neemt? Zeg tegen mensen om je heen van wie je houd wat ze voor je betekenen. Deel je geluksmomenten met elkaar. Durf dat, ook als er minder goede berichten zijn om je heen. Het geeft energie en je verspreid er liefde en geluk mee. Het geeft hoop en troost, en geeft dankbaarheid en vertrouwen en het doet niet alleen jou, maar ook anderen goed! 

Ik ben blij dat ik zo met mijn moeder heb genoten enkele weken geleden met de rolstoel op het strand van Schiermonnikoog en dat ik dat gedeeld heb met velen, want vandaag ligt in het ziekenhuis omdat haar benen blokkeerden. Maar in haar bed kan ze denken aan de meeuwen die ze hoorde en de stralende zon. En deze voorbeelden kennen jullie ook in je omgeving!
 

Deel je geluksmomenten. Niet om ellende en pijn te verbloemen, te ontkennen of te bagatelliseren, want die blijven, maar om er iets naast te zetten. Het contact met het "echte leven" is wat er toe doet en wat weer de energiestroom op gang brengt naar meer liefde en meer geluk. Liefde vermenigvuldigt zich, door het te delen! Ik wens jullie daarom allemaal geluk en geniet momenten.